Vretstorpsnatta

Vi återupplivar en gammal tradition: Vretstorpsnatta!

Dans på rotundan till:

Callinaz

 

 

 

 

 

 

Callinaz är ett ungt dansband från nordvästra Skåne. Med en tydlig profil och sitt eget sound turnerar bandet runt både Sverige och har under senare år dessutom kommit att bli ett av Norges populäraste band.
Musiken som spelas är en mix av swing, rock´n´roll och rockabilly i ett sound som inspireras av 50, 60-talet möter dagens populärmusik.

Bandet har tidigare fått prestigefyllda nomineringar och tilldelats pris! Carolina, som är den av få kvinnliga kapellmästare i Sverige, nominerades i Guldklaven till årets sångerska åren 2013 och 2016 och vann årets utstrålande musiker i Guldsladden föregående år. Andreas nominerades samma år till årets trummis i Guldsladden och bandet nominerades till årets band.
Callinaz vann också Sveriges radiopris som årets uppstickare i Guldklaven 2014.

På stora scenen:

ABBA-tribute bandet: WATERLOO

 

 

 

 

Någon gång på 70-talet var ABBA i Vretstorpspaken, 2019 hörs deras låtskatt i parken igen, med det bästa tribute-bandet i världen (enligt ABBA-fans)!

Hyllningsbandet Waterloo startades 1996 av Katja Nord och Camilla Dahlin med målet att vara så lika originalet som möjligt och ge publiken en känsla av att de ser ABBA live på scen igen. De frågade Björn Ulvaeus och Benny Andersson om lov och fick det. 1999 hade de sitt genombrott i det populära programmet ”Sikta mot stjärnorna” att likna ABBA. Detta gjorde att de kom till finalen i Manchester- ”Stars-in Euro Eye.
2001 startades ett samarbete med CSB och ”The show-A tribute to ABBA” där de turnerar världen över.
Waterloo har nu turnerat i mer än 20 år världen över och hyllat ABBAs låtskatt. De spelar ofta med ABBAs originalmusiker som gästar i deras shower. De som bland andra medverkat är: Mats Ronander, Janne Schaffer, Uffe Andersson, Rutger Gunnarsson, Ola Brunkert, Roger Palm, Finn Sjöberg, Lasse Wellander mfl.

Insläpp 21.00

Öl och Cider försäljning, 18 års ID-kontroll.

Servering, korvkiosk och lottkiosker öppna.

Välkomna till en härlig kväll i Vretstorp folkets park!