Läget idag!

Hej du som kikat in på Vretstorpsparkens hemsida!
Som du kanske har märkt så är läget lite annorlunda i år mot vad det brukar vara i och med denna pandemi som pågår.
Som liten förening med små resurser som fått en större del av inkomsten från evenemang under sommarhalvåret så är ju problemen ett faktum, vi et ju inte än idag om vi ens kommer kunna ha något evenemang i år. Vi brukar ha program och band bokade redan och planerna för sommarens evenemang pågår för fullt, men i år ser det ju annorlunda ut. Den första kvällen som var inplanerad nu på lördag är ju avbokad sen ett tag tillbaka, och fortsätter det med restriktioner om max 50 personer på offentliga tillställningar så ställer det ju till bekymmer för oss som är beroende av många personer på våra evenemang.
Vi kommer dock försöka hålla kvar och jobba på Vretstorpsnattakvällen den 25/7 och Säsongsavslutningen i september så länge vi kan och hoppas att det funkar, men det är bara att hålla ögon och öron öppna om det skulle behöva bli nödvändigt att ställa in de också.

Vi som styrelse fortsätter jobba på att folkets hus och park i Vretstorp överlever denna pandemi.

Ta hand om er alla så hoppas vi att vi syns snart!
Hälsningar Styrelsen <3