Barnprogram på höstlovet

Sjung och dansa loss i ett tjuvaktigt musikäventyr!

Bova & Bove är två tjuviga och tontokiga syskon som har smitit hemifrån för att göra det de tycker är allra roligast: sjunga, spela musik och träffa nya kompisar! Med sig har de den märkliga Tontagar-Tina, som äter toner. Syskonen har bestämt sig för att stjäla all musik i hela världen. Men det blir inte riktigt som de har tänkt sig…

Torsdag 31/10 kl 10.00

Alla Välkomna! Gratis inträde.

Vretstorpsnatta

Vi återupplivar en gammal tradition: Vretstorpsnatta!

Dans på rotundan till:

Callinaz

 

 

 

 

 

 

Callinaz är ett ungt dansband från nordvästra Skåne. Med en tydlig profil och sitt eget sound turnerar bandet runt både Sverige och har under senare år dessutom kommit att bli ett av Norges populäraste band.
Musiken som spelas är en mix av swing, rock´n´roll och rockabilly i ett sound som inspireras av 50, 60-talet möter dagens populärmusik.

Bandet har tidigare fått prestigefyllda nomineringar och tilldelats pris! Carolina, som är den av få kvinnliga kapellmästare i Sverige, nominerades i Guldklaven till årets sångerska åren 2013 och 2016 och vann årets utstrålande musiker i Guldsladden föregående år. Andreas nominerades samma år till årets trummis i Guldsladden och bandet nominerades till årets band.
Callinaz vann också Sveriges radiopris som årets uppstickare i Guldklaven 2014.

På stora scenen:

ABBA-tribute bandet: WATERLOO

 

 

 

 

Någon gång på 70-talet var ABBA i Vretstorpspaken, 2019 hörs deras låtskatt i parken igen, med det bästa tribute-bandet i världen (enligt ABBA-fans)!

Hyllningsbandet Waterloo startades 1996 av Katja Nord och Camilla Dahlin med målet att vara så lika originalet som möjligt och ge publiken en känsla av att de ser ABBA live på scen igen. De frågade Björn Ulvaeus och Benny Andersson om lov och fick det. 1999 hade de sitt genombrott i det populära programmet ”Sikta mot stjärnorna” att likna ABBA. Detta gjorde att de kom till finalen i Manchester- ”Stars-in Euro Eye.
2001 startades ett samarbete med CSB och ”The show-A tribute to ABBA” där de turnerar världen över.
Waterloo har nu turnerat i mer än 20 år världen över och hyllat ABBAs låtskatt. De spelar ofta med ABBAs originalmusiker som gästar i deras shower. De som bland andra medverkat är: Mats Ronander, Janne Schaffer, Uffe Andersson, Rutger Gunnarsson, Ola Brunkert, Roger Palm, Finn Sjöberg, Lasse Wellander mfl.

Insläpp 21.00

Öl och Cider försäljning, 18 års ID-kontroll.

Servering, korvkiosk och lottkiosker öppna.

Välkomna till en härlig kväll i Vretstorp folkets park!

Nytt datum! Rock´n´roll kväll 28/6

Vi har nu klart med ett nytt datum för Rock’n’roll-kvällen som inte blev av, Fredag den 28 Juni !!
Det såg till en början ut att kunna bli samma ”line-up” som var tänkt, men i sista stund fick The Fastback förhinder och kan tyvärr inte medverka!
Så som ersättare till dom så hälsar vi istället TOP CATS Välkomna att avsluta kvällen som också innefattar: BIG BEAT EXPRESS och EVA EASTWOOD !!

Louise Hoffsten till Vretstorpsparken 6/7

Louise Hoffsten till Vretstorpsparken 6/7

 

 

 

 

 

KL. 19.00

Louise Hoffsten, Sveriges bluesdrottning har en respektingivande 30-årig solokarriär, som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz. Hon har med sin musik successivt och med en självklarhet spelat sig in i publikens hjärta. Sommaren 2019 kommer Louise till folkparkerna i ett intimare, mindre och avskalat format. Låtar från hela hennes karriär levereras tillsammans med två gitarrister, en basist och framförallt har hon med sig sin röst och sitt munspel!
Hon har tidigare gett ut två böcker, mottagit priser och medverkat i TV-program som Melodifestivalen, Körslaget, Stjärnorna på slottet och nu senast i 2018 års Så mycket bättre. Louise har precis avslutat en bejublad vårturné i konserthus runt om i landet.
Produktionen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Headstomp Productions.

Entrén öppnar 18.00. Servering och lottkiosker öppna hela kvällen.
Inget starkt säljs denna kväll!

Louise Hoffsten spelar 19.00 – ca 20.15 därefter signering av skivor mm.

200 sittplatser första parkett, endast förbokning.
Ståplats eller plats för egen campingstol för betalande i entrén.

BILJETTINFO:

Förköp: Alla som köpt biljetter i förköp ser till att ha sin kod at visa upp i entrén för att komma in!

Entré biljettpris 250 kr. Betalas kontant eller med swisch i entrén.

Välkommen på ett intimare och mer avskalat framträdande!